Over mij

Over mij

Anneke Thijs

Wie ben ik?

Ik ben Anneke Thijs. Goedlachs, mensgericht en trotse dog/catmom.

In 2001 ben ik gestart als consulent bij VDAB. Mensen helpen in hun zoektocht naar werk ervaar ik als waardevol en geeft me heel veel energie.

In 2009 kreeg ik de diagnose van CVS en fibromyalgie. Plots kreeg ik te maken met een lichaam dat beperkt was. Met vallen en opstaan leerde ik dit lichaam te aanvaarden. Het was een diepgaand proces waar ik me zelf beter heb leren kennen. Het gaf me tools om anders en met een nieuwe kijk op mijn leven nieuwe paden te bewandelen.

Tijdens mijn 40ste levensjaar ben ik gestart met de opleiding van shamanic practitioner bij Roel Crabbe. Tijdens deze intense training maakte ik kennis met verschillende sjamanistische technieken. Wat daar vooral naar voor kwam was mijn innerlijke zoektocht naar mijn roots: ik ben geboren in India en geadopteerd toen ik nog maar enkele maanden oud was. De vraag rees: ‘wie ben ik? Wat beteken ik voor deze wereld? Wat wil ik nu? Hoe sta ik in mijn kracht ?’ Tijdens deze opleiding kwam ik meer in verbinding met ‘mijn’ kern en werd ik geprikkeld om iets te doen met mijn grote passie: ’werken met mensen’. Een impact hebben op mensen hun leven inzichten verschaffen in hun innerlijke proces, mensen doen groeien en in hun kracht doen staan voelt voor mij heel natuurlijk aan. Het is een verdere verdieping op het werk dat ik vandaag al doe bij de VDAB. Het maakt mij completer als mens.

Sinds 2019 heb ik daarom bewust gekozen om te starten met de opleiding psychotherapeut in de interactionele vormgeving. Binnen deze opleiding wordt er aandacht besteedt aan de verschillende therapeutische stromingen.

Ik heet jou welkom in de praktijk La Casa Sana.

 © 2021 All rights reserved

Have a question?